8PANDAS Bamboe Kom Bruin

19 cm

8PANDAS Bamboe Kom Bruin
8PANDAS Bamboe Kom Bruin
8PANDAS Bamboe Kom Bruin
8PANDAS Bamboe Kom Bruin
7.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant 8PANDAS
ArtikelcodeBA0040F
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
8Pandas Kom

De 8Pandas Kom is gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen (bamboe, rijstvezel, natuurlijke kleurstoffen). Het bamboevezel en de rijstkorrelhulzen worden vermalen tot een poeder. Daarna wordt er een natuurlijk pigment en bindmiddel aan toegevoegd. Het geheel wordt verwarmd en in een mal gegoten. Met een keihard en vaatwasserbestendig, maar wel volledig afbreekbaar eindresultaat tot gevolg.

LET OP: het 8PANDAS servies is niet geschikt voor gebruik in de magnetron of oven.

Een eco-vriendelijk en modern vormgegeven servies. Deze eerste serie van 8Pandas is ontworpen door Pino, een Duitse ontwerper met een practische kijk op het leven.
Diameter: 19 cm
Hoogte: 8,5 cm


We moeten zuinig zijn op moeder aarde. Daarom dragen we graag ons steentje bij met deze 100% afbreekbare, 100% trendy, 100% gebruiksvriendelijke kommen.
Omdat bamboe uit zichzelf al zo sterk is, leidt dit tot een oersterk, keihard eindproduct, dat evenwel voor de volle honder procent afbreekbaar is: als je een product van 8Pandas in de grond stopt en de natuur haar werk laat doen, is het binnen een jaar verdwenen. Opgegaan in moeder aarde. Tot slot is bamboe (niet onbelangrijk) een van de snelst groeiende plant ter wereld. Sommige soorten kunnen een meter per dag groeien. Hiermee is deze plant zeer eenvoudig te kweken.