Koken & Tafelen: meer dan alleen kookspullen !

Méér dan alleen kookspullen !
Gratis verzenden vanaf € 75,- (NL)
Levering binnen 3 werkdagen
Zelf afhalen mogelijk
14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!

KokenTafelen biedt meer dan alléén maar kookspullen!

In onze online winkel vind je naast de leukste, nieuwste en handigste kookspullen, ook alles voor een sfeervol gedekte tafel, de lekkerste delicatessen, de beste kookboeken en de mooiste streekproducten. Kortom, alles wat je nodig hebt om lekker te koken en gezellig te tafelen met vrienden en familie.

KokenTafelen is opgericht in maart 2011, puur uit eigen belang, omdat we zelf namelijk dol zijn op uitgebreid koken, lekker lang tafelen met vrienden en familie en houden van pure, eerlijke producten en ingrediënten. Helaas konden we "onze" producten niet in 1 winkel of 1 webshop vinden, maar moesten we op allerlei verschillende plekken zoeken. Zo is het idee van een one-stop-webshop ontstaan, waar amateur chefs, hobby koks, foodies, fijnproevers en alle andere liefhebbers van lekker koken & gezellig tafelen in één keer kunnen slagen.
Kookboeken in de ramsj
Wat is er nu eigenlijk leuker dan kookboeken? Kookboeken zien er vaak mooi uit, bieden inspiratie, zicht op lekker eten en een leuker en beter leven. Hoe meer ik kook, hoe meer ik wil weten. Altijd ben ik op zoek naar een betere manier om iets te bereiden. Hoe krijg ik een sappiger kip uit de oven? Veel recepten eindigen in één die sappig is van buiten en droog van binnen. Welke kruiden en specerijen werken beter? Wat gebeurd er eigenlijk met de kip als hij in de oven zit? Het zijn dit soort geheimen waar ik naar zoek als ik een kookboek koop.

Het aantal kookboeken dat jaarlijks verschijnt, lijkt niet af te nemen. Kookboeken voor absolute beginners in de keuken tot bijna volleerde thuisbakkers: voor iedereen hebben we een prachtig kookboek in huis. Zoek je naar nieuwe inspiratie voor je dagelijkse maaltijd, uitdagende recepten voor in het weekend of droom je gewoon graag weg bij de fijne foto's !

En om weer plaats te maken voor heel veel mooie nieuwe kookboeken, doen we ons huidige assortiment in de "ramsj" : met kortingscode ZOMER23 krijg je direct 40% korting op de kookboeken die we op voorraad hebben.
Maar OP is echt OP !

Uitgelicht