Over ons

Hoe het zo gekomen is....
KokenTafelen is opgericht in maart 2011, puur uit eigen belang. Omdat we zelf namelijk dol zijn op uitgebreid koken, lekker lang tafelen met vrienden en familie. En we houden van pure, eerlijke producten en ingrediënten waar een "verhaal" achter zit. Helaas konden we "onze" producten niet in 1 winkel of 1 webshop vinden, maar moesten we op allerlei verschillende plekken zoeken.

Zo is het idee van een one-stop-webshop ontstaan, waar amateur chefs, hobby koks, foodies, fijnproevers en alle andere liefhebbers van lekker koken & gezellig tafelen in één keer kunnen slagen. Wij spotten voor jou de nieuwste trends en de leukste kook- en tafelproducten en -accessoires.

Voor ons een "uit de hand gelopen hoby" waar we dagelijks nog steeds veel plezier aan beleven. Zeker als je leuke en enthousiaste reacties van onze (tevreden) klanten terugkrijgen. Want daar doen we het voor!

Onze service
Winkelen bij KokenTafelen betekent "gemak". En kwaliteit voor een redelijke prijs.
Maar het betekent nog meer: wanneer je een specifiek product zoekt, en je hebt het niet kunnen vinden, laat het ons dan alsjeblieft weten via email. Als je suggesties of tips hebt om ons assortiment te verbeteren en verder uit te breiden dan stellen we dat zeer op prijs.

Heb je nog vragen of suggesties voor KokenTafelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen !