8PANDAS Bamboe Koffie/Thee set Natural

6-delig

8PANDAS Bamboe Koffie/Thee set Natural
8PANDAS Bamboe Koffie/Thee set Natural
8PANDAS Bamboe Koffie/Thee set Natural
8PANDAS Bamboe Koffie/Thee set Natural
19.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant 8PANDAS
ArtikelcodeBA2015
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Ruim op voorraad
8Pandas Koffie/Theeset - Black
Geschikt voor alle warme en koude dranken.

Deze 6-delige set bestaat uit 2 stuks elk van:
* beker (350 ml)
* schaaltje (8 cm), te gebruiken als deksel om je drankje warm te houden of als theetipje
* bordje (diameter 15 cm), te gebruiken als schoteltje of als bordje voor je plak cake of boterham
(Zie ook de foto van de natural uitvoering, helaas geen foto van de zwarte set beschikbaar).

LET OP: het 8PANDAS servies is niet geschikt voor gebruik in de magnetron of oven.

De 8Pandas Koffie/Thee set is een 6-delig design servies, gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen (bamboe, rijstvezel, natuurlijke kleurstoffen). Het bamboevezel en de rijstkorrelhulzen worden vermalen tot een poeder. Daarna wordt er een natuurlijk pigment en bindmiddel aan toegevoegd. Het geheel wordt verwarmd en in een mal gegoten. Met een keihard en vaatwasserbestendig, maar wel volledig afbreekbaar eindresultaat tot gevolg.

Een eco-vriendelijk en modern vormgegeven servies, verpakt in een handige "take-away" box. Deze eerste serie van 8Pandas is ontworpen door Pino, een Duitse ontwerper met een practische kijk op het leven.


We moeten zuinig zijn op moeder aarde. Daarom dragen we graag ons steentje bij met deze 100% afbreekbare, 100% trendy, 100% gebruiksvriendelijke Koffie/Theeset.
Omdat bamboe uit zichzelf al zo sterk is, leidt dit tot een oersterk, keihard eindproduct, dat evenwel voor de volle honder procent afbreekbaar is: als je een product van 8Pandas in de grond stopt en de natuur haar werk laat doen, is het binnen een jaar verdwenen. Opgegaan in moeder aarde. Tot slot is bamboe (niet onbelangrijk) een van de snelst groeiende plant ter wereld. Sommige soorten kunnen een meter per dag groeien. Hiermee is deze plant zeer eenvoudig te kweken.