ZOKU Quick Pop Maker Single BL

ZOKU Quick Pop Maker Single BL
ZOKU Quick Pop Maker Single BL
ZOKU Quick Pop Maker Single BL
ZOKU Quick Pop Maker Single BL
32.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant ZOKU
ArtikelcodeZK110BL
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Ruim op voorraad

Met Zoku Quick Pop™ Maker Single maak je nu heel eenvoudig en heel snel de lekkerste ijslolly's. Bekijk het demo filmpje !
Giet je favoriete sap, fruit of yoghurt in de ijsmallen en na 9 minuten heb je de heerlijkste ijslolly’s. Gestreepte ijslolly's, ijslolly's met figuurtjes, verschillende smaken ijslolly's, ijslolly's met fruit, snoep of noten; het kan allemaal met de Zoku Quick Pop™ Maker Single. Gezellig, gezond en heerlijk!

De gepatenteerde Zoku Quick Pop™ Maker Single bevriest ijsjes in zeven minuten op uw aanrecht, zonder elektriciteit. Maak snel gestreepte ijsjes, yoghurt ijsjes of ijsjes met een heerlijke vulling. Om snel te kunnen genieten van uw ijsjes hoeft alleen de basis standby te zijn in de vriezer. Dus geen stekkers of batterijen! Het invriezen van de unit duurt 24 uur. Bij veel vriezer kan de unit binnen 24 uur klaar zijn voor gebruik. Het opnieuw invriezen duurt minder lang omdat de unit nog koud is als u hem direct weer in de vriezer zet. De speciale druppelvangers zorgen er voor dat de ijsjes netjes worden opgegeten zonder knoeien. Met de speciaal ontworpen Super Tool haalt u de ijsjes snel uit de vorm. De unit kan tot en met 9 ijsjes achter elkaar maken voordat de basis weer opnieuw moeten worden ingevroren (afhankelijk gebruikte ingrediënten).

De basis wordt geleverd inclusief;
  • 1 Quick Pop Maker Single
  • 3 Quick Pop Sticks
  • 1 Zoku Super Tool