Lolly Cakejes

Lolly Cakejes
Lolly Cakejes
9.25 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode9789461430137
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
NU ZELF CAKEPOPJES MAKEN!
Hier zijn heerlijke recepten voor allerlei lolly cakejes: de perfecte combinatie van een grappig cakepopje en een lolly. Van panda''s tot pinguins, cupcakes tot cactussen. Ontdek hoe je zelf deze verrukkelijke eenhaps traktaties maakt. Je zult zien hoe makkelijk en leuk het bakken en decoreren van deze popjes is!
Lolly Cakejes zijn een echte rage in Engeland. Geen wonder, want met wat cakeballetjes, lollystokjes en garnituren kan iedere kok fantastische creaties maken. Deze cakepops zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook heerlijk om van te snoepen.

Clare O'Connell was altijd al dol op bakken. Na enige tijd gewerkt te hebben in een bakkerij/bonbonwinkel ging ze zelf aan het experimenteren. Toen besloot ze haar eigen cakepopjes te gaan verkopen. Ze begon in haar huis in West Hampstead in Londen een eigen bedrijf, de POP Bakery. Ze levert haar producten nu onder andere aan de exclusieve warenhuisketen Harvey Nichols. De POP Bakery is in een mum van tijd razend populair geworden en heeft nu ook klanten in de modewereld zoals Topshop, Calvin Klein, Charlotte Olympia, Swarovski en Olivia Rubin.

EAN code
9789461430137
Auteur
O'Connell, C.
Uitgever
GCP
Druk
apr 2011
Thema
Zoet
Editie
Hardcover