Sweet! by Sam - NIEUW

voedselallergie

Sweet! by Sam - NIEUW
Sweet! by Sam - NIEUW
12.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode9789020691429
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Waarom wachten met trakteren tot een speciale gelegenheid? Sweet! by Sam is een boek boordevol bijzondere gerechten!
Trakteer jezelf op heerlijke taartjes en gezonde toetjes. Of maak eens een matroesjka-koekje, appelkaneelcadeautje, prinsessenjurk, indianenhond of een prachtig droomkasteel van cake!
Keurig verzorgde uitgave met lekkere originele ideeen om samen met kinderen vanaf ca. 8 t/m 12 jaar in de keuken aan de slag te gaan en een feest van de traktatie te maken.

In Sweet! by Sam wordt uitvoerig stilgestaan bij verschillende voedselallergiën en -intoleranties. Elk recept bevat een uitgebreide allergie-informatie, zodat iedereen kan meegenieten!
In de inleiding wordt hierover een uitleg gegeven met een overzicht van sterk allergenen producten en voedingsmiddelen die vaak een intolerantie geven. Bij elk recept afzonderlijk staat een overzicht van de voedingsmiddelen die allergenen bevatten, welke niet en wat eventueel een alternatief voor een gebruikt ingredient kan zijn. Duidelijke beschrijving van de verschillende feestelijke recepten zoals heerlijke taartjes, gezonde toetjes en traktaties. Mooie paginagrote, vaak zoet gekleurde, illustraties van de eindresultaten.

EAN code
9789020691429
Auteur
Loman, S.
Uitgever
Kluitman
Druk
okt 2009
Thema
Kinderkook
Editie
Hardcover
Afmeting boek
24x24 cm
Aantal pagina's
128