Het Ultieme Studentenkookboek (V)

Het Ultieme Studentenkookboek (V)
Het Ultieme Studentenkookboek (V)
13.40 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode9789048306701
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad

Je hebt alle afhaalpizza's en kant-en-klaarmaaltijden al geprobeerd. Je wilt iets anders, maar wat? Dan probeer je toch iets nieuws?! Zelf koken! Dat is helemaal niet moeilijk, zeker niet met deze speciale studentenrecepten. We hebben alles wat snel, eenvoudig, goedkoop, gezond en vooral lekker is samengevoegd in dit boek.

Voor elke gelegenheid zijn er geschikte recepten. Je vindt hier lekkere tussendoortjes voor onderweg, vertrouwde lekkernijen van thuis, spannende gerechten uit de hele wereld, feestgerechten en recepten voor gezamenlijke maaltijden. Maar je vindt hier ook gerechten om indruk mee te maken en heerlijke zoetigheden om je op gang te houden.

Uitvoerige instructies, duidelijke stap-voor-stapfoto's en talloze tips maken het bereiden van deze recepten kinderspel. De kleurige lay-out met zijn vele foto's zal je vast inspireren. De beknopte inleiding bevat algemene informatie en handige weetjes over je keukenuitrusting, voorraadbeheer, kruiden en basistechnieken. Dus ga lekker aan de slag!

EAN code
9789048306701
Uitgever
Veltman
Druk
mrt 2013
Thema
Studenten
Editie
Hardcover
Afmeting boek
21 x 26 cm
Aantal pagina's
192