Barbecue & Plancha

Barbecue & Plancha
Barbecue & Plancha
25.70 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode9789059564312
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Opnieuw een boek van de Koning van de Smulpartijen!

'De ijsblokjes hebben een dagje uit , ze hebben zin om te zweten, de gloeiende kooltjes wachten rood van plezier met smart op de genodigden van deze dag, de grill staat klaar om zijn stempel te gaan drukken. Er zijn kleine hapjes om lekker op te knabbelen, u likt uw vingers erbij af. De tafel is gedekt, we gaan zitten, we snijden, we vragen om meer, vlees, vis, alles komt voorbij. Er zijn geen groenten meer over, eigenlijk is er helemaal niets meer, alles is op. Op de restanten van de gloeiende kooltjes wordt nog iets zoets klaargemaakt, de lekkere trek wint met overmacht...Morgen doen we het zeker weer.'.....

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, en 365.

In dit kookboek staan 150 eenvoudige gerechten om samen van te genieten. Van kleine hapjes tot uitgebreide gerechten: brochettes, haasjes, ribstuk en koteletten, gebraad, vis en zeebanket, plus bijgerechten. Inclusief gerechten voor de plancha.

EAN code
9789059564312
Auteur
Reynaud, S.
Uitgever
Fontaine
Druk
apr 2012
Thema
Barbecue
Editie
Hardcover
Afmeting boek
20 x 27 cm
Aantal pagina's
256