Van de bakker

Leanne Kitchen

Van de bakker
36.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode9789058979322
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Van de bakker

Leanne Kitchen

- Voor iedereen die van bakken houdt
- Dit tweede deel uit een nieuwe culinaire reeks over 'ambachtelijk' koken en bakken is gewijd aan het bakken van bijzondere broodjes, muffins, koekjes, cakes, taarten en pasteien.
- Een weelde aan klassieke recepten, van alledaagse hapjes tot exclusievere creaties voor etentjes en feestjes.
- Een onmisbaar boek voor iedereen die houdt van zelf bakken. Vol gedetailleerde informatie over ingrediënten, benodigdheden en technieken, en tips voor het oplossen van veelvoorkomende problemen - succes verzekerd!
- Passend bij de huidige slow food-trend en een bewuster, eerlijker manier van koken en leven, waarbij kwaliteit voorop staat.

Van de bakker ontrafelt de geheimen van het bakken en presenteert een breed aanbod van klassieke recepten, van alledaagse hapjes tot exclusievere creaties voor etentjes en feestjes.
Niets is zo lekker als zelfgebakken broodjes, muffins, koekjes, cakes, taarten en pasteien. Van de bakker is een onmisbaar boek voor iedereen die houdt van zelf bakken. Vol gedetailleerde informatie over ingrediënten, benodigdheden en technieken, en tips voor het oplossen van veelvoorkomende problemen - succes verzekerd!
Dit boek is opgedeeld in de hoofdstukken snel klaar, gistdeeg, cakes, koekjes, hartige en zoete taarten, beslag en desserts. Je vindt gedetailleerde informatie over ingrediënten, benodigdheden en technieken, en tips voor het oplossen van veelvoorkomende problemen, om succesvolle resultaten te garanderen.

ISBN : 978-90-5897-932-2
Verschijningsdatum : 15-10-2008
Formaat : 190 x 235
Afwerking : Gebonden met stofomslag
Druk : 1 Aantal pagina's : 256
Uitgave : Uitgeverij Terra