ZAK! Vierkant bord groot, fuchsia

34x34 cm

ZAK! Vierkant bord groot, fuchsia
ZAK! Vierkant bord groot, fuchsia
16.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant ZAK! Design
Artikelcode0896-2130
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Ruim op voorraad
Vrolijk en gemakkelijk is dit servies van melamine van Zak! designs. Het servies is niet alleen leuk om van te eten, maar ook nog eens leuk om hapjes op te presenteren. Fleurig tafel dekken gaat dan ook gemakkelijk met dit servies. Het melamine servies is natuurlijk ook erg handig voor buiten en op de camping.

De grote vierkante borden kunnen niet alleen als bord, maar ook als onderbord, als platte schaal of als dienblad gebruikt worden, en laten zich prima combineren met de vierkante schaaltjes van 15x15 cm van ZAK! die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

100% melamine: veilig voor voedsel en het kan zonder problemen in de vaatwasser.

Afmetingen: 34 x 34 cm.

Kunststof kan wel degelijk mooi zijn. Dat bewijst het Amerikaanse merk ZAK! Designs telkens opnieuw met haar functionele gebruiksartikelen voor in de keuken en voor op tafel. Voor jong en oud, kleurrijk en vol fantasie.
Sinds 1976 maakt ZAK Designs de maaltijd en de bereiding ervan tot een klein feestje. Serviessets en placemats met vrolijke, moderne decors. Broodtrommeltjes en drinkbekers voor de kids en praktisch kook/keukengerei in trendy kleuren.