De Perfecte Steak

De Perfecte Steak
De Perfecte Steak
16.43 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode9789059564084
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Een biefstukje bakken kan iedereen....
Maar hoe bak je de perfecte steak? Waarop moet je letten bij de slager? Hoe krijg je een knapperig goudbruin korstje? Wil je je steak rare, medium of well done? Hoe maak je een fraai ruitje in een vetgemarmerde Aberdeen Angus-rib eye van de grill? Wat is het verschil tussen de bereiding van een vuistdikke chateaubriand en die van een rosé gegaarde entrecote? Welke koekenpan gebruik je? Bak je het best in boter of in olijfolie? Wat is dry-aging eigenlijk? En hoe maak je nu zo'n ouderwets lekkere jus voor een biefstuk met witbrood? Vragen waarop het HANDBOEK VOOR DE PERFECTE STEAK definitieve antwoorden geeft.

Inclusief 25 wereldberoemde recepten voor het maken van je eigen perfecte steak. Met de receptuur van klassieke sauzen als bearnaise en bordelaise. En niet te vergeten: de lekkerste eigengemaakte friet. Plus: wijntips van wijnschrijver Harold Hamersma.

EAN code
9789059564084
Auteur
Polman, M.
Uitgever
Fontaine
Druk
okt 2011
Thema
Vlees
Editie
Hardcover
Afmeting boek
16 x 21 cm
Aantal pagina's
144