DREAMFARM Chopula Bakspatel

Silicone-Nylon

DREAMFARM Chopula Bakspatel
DREAMFARM Chopula Bakspatel
DREAMFARM Chopula Bakspatel
DREAMFARM Chopula Bakspatel
DREAMFARM Chopula Bakspatel
9.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Dreamfarm
ArtikelcodeDFCU3710
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
De Dreamfarm Chopula bakspatel heeft een uitgekiende vorm. Door de vorm loop je geen risico om een hete pan met de hand aan te raken. Het uiteinde van de spatel raakt het werkblad niet bij het neerleggen, dus dat is wel zo hygienisch.
Door het flexibele deel draai je de pannenkoeken letterlijk in een handomdraai en met de scherpe zijde kun je gerechten in de pan al snijden zonder de anti-aanbaklaag te beschadigen.

Sinds de oprichting in 1955 is de Red Dot Design Award uitgegroeid tot de grootste en meest invloedrijke internationale designwedstrijd. De internationale jury beoordeelt de inzendingen op onder andere innovatie, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, en de vanzelfsprekendheid van het ontwerp. Alleen de allerbest ontworpen producten van het jaar komen in aanmerking voor de titel 'Best of the Best'.

Over de Chopula zei de jury:
"De vorm van de Chopula is in ieder aspect ongewoon. Visueel doet de spatel denken aan de voet van een zwaan. De flexibiliteit van de gebruikte materialen en de vorm van het product vormen een perfecte harmonie: of je de spatel gebruikt om voedsel uit de pan te tillen, bij het draaien of bij het snijden van voedsel, de spatel past zich aan aan de vorm van de pan. Met de Chopula heeft de australische fabrikant Dreamfarm het meeste gemaakt van een simpel product."