India Cookbook

Puspesh Pant

India Cookbook
India Cookbook
42.99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeINDIA
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Hij weegt anderhalve kilo en bundelt meer dan duizen recepten. Het India Cookbook is een ode aan de duizelingwekkende Indiase keuken. Culinair schrijver Pushpesh Pant vulde zijn meesterwerk met curry's, dals, chapati's en naanbrood. Het boek is verpakt in een lief linnen tasje, wat het extra leuk maakt om cadeau te geven !

Het India Cookbook van Pushpesh Pant is één van de meest complete kookboeken over India. Het is zeer compleet in de gerechten van deze heerlijke kleurrijke keuken.
In totaal beslaat dit kookboek meer dan 1.000 traditionele Indiase gerechten. Alle receptuur is duidelijk beschreven en waar nodig aangepast naar de moderne keuken.
Bijzonder nuttig is ook de uitleg die het boek geeft over de ingrediënten, de kooktechnieken en de rijke culinaire geschiedenis van India. Juist hierdoor leer je beter de traditionele smaak in je eigen keuken te creëren. Ook worden de regionale verschillen bij diverse gerechten behandeld.

De schrijver, Pushpesh Pant, is een Indiase culinaire academische schrijver die woont en werkt in Delhi. Hij heeft meerdere kookboeken op zijn naam staan maar het India Cookbook is zijn beste en meest complete boek tot nu toe.
Het India Cookbook beslaat de hele Indiase keuken en is daardoor een uitstekende aankoop voor iedereen die zich wil verdiepen in de heerlijke en populaire keuken.

N.B. Het Indian Cookbook is volledig engelstalig !