ZAK! Schaal+deksel L, taupe/wit

Two Tone bowl, 22 cm

ZAK! Schaal+deksel L, taupe/wit
ZAK! Schaal+deksel L, taupe/wit
ZAK! Schaal+deksel L, taupe/wit
ZAK! Schaal+deksel L, taupe/wit
19.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant ZAK! Design
Artikelcode2039-L790
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Van deze Two Tone Schalen is de buitenkant taupe en de binnenkant wit. Het bijbehorende deksel is wit.

Deze prachtige schalen van Zak! designs, gemaakt van melamine, zijn onder andere geschikt als saladekom, serveerschaal, etc. Maar met het deksel kun je de schalen ook prima gebruiken om producten langer te bewaren en vers te houden, bijv. in de koelkast of om je salade mee te nemen naar je werk.

Vrolijk en gemakkelijk is dit servies van melamine van Zak! designs. Het servies is niet alleen leuk om van te eten, maar ook nog eens leuk om hapjes op te presenteren. Fleurig tafel dekken gaat dan ook gemakkelijk met dit servies. Het melamine servies is natuurlijk ook erg handig voor buiten en op de camping.

Kunststof kan wel degelijk mooi zijn. Dat bewijst het Amerikaanse merk ZAK! Designs telkens opnieuw met haar functionele gebruiksartikelen voor in de keuken en voor op tafel. Voor jong en oud, kleurrijk en vol fantasie.
Sinds 1976 maakt ZAK Designs de maaltijd en de bereiding ervan tot een klein feestje. Serviessets en placemats met vrolijke, moderne decors. Broodtrommeltjes en drinkbekers voor de kids en praktisch kook/keukengerei in trendy kleuren.

100% melamine: veilig voor voedsel en het kan zonder problemen in de vaatwasser.

Afmetingen: diameter 22 cm.

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant: