Koken & Tafelen

KRNWTR Karaf

1 liter

KRNWTR Karaf
KRNWTR Karaf
KRNWTR Karaf
KRNWTR Karaf
14.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeKRNWTRK
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
In België en Nederland is kraanwater van uitstekende kwaliteit en kan het qua smaak moeiteloos concurreren met de diverse bron- en mineraalwaters. Bovendien is het beter voor het milieu; het hoeft niet getransporteerd en verpakt te worden.

Met krnwtr laat je op een leuke manier zien dat je kraanwater drinkt én promoot. Omdat er geen klinkers in staan maakt het andere mensen nieuwsgierig. Mooie gelegenheid om een gesprek te beginnen over kraanwater en zo je steentje bij te dragen. Zowel voor thuis als op je werk zijn daarom deze stijlvolle glazen krnwtr karaffen ontwikkeld door WeTapWater.

Een streekproduct
Kraanwater is het meest lokale product dat we kunnen drinken. Omdat het lokaal gebotteld wordt, is het beter voor het milieu dan bronwaters die soms honderden kilometers moeten afleggen voor we het kunnen drinken.

De belangrijkste eigenschappen van de krnwtr karaf:
  • Inhoud: 1 liter
  • De krnwtr karaf is gemaakt in Italië en de bedrukking is afwasmachine bestendig
  • Kraanwater is lokaal gebotteld en is daarmee hét streekproduct bij uitstek
  • Kraanwater is vele malen beter voor het milieu dan bronwater (lees er alles over op WeTapWater)
  • Door krnwtr op tafel te zetten, laat je aan je vrienden, klanten of gasten zien dat jij bewust kiest voor duurzaam water


krnwtr: duurzaam merk voor drinkwater

Kraanwater drinken is een van de makkelijkste manieren om iets te doen voor het milieu zonder dat het per se veel moeite kost !


Wellicht vind je deze artikelen ook interessant: