Holland Beker Oranje

in kado koker

Holland Beker Oranje
Holland Beker Oranje
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Hollandsche Waaren
Artikelcode10020002
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Hollandsche Waaren - Beker Oranje

Trendy kopje in oranje met aan de onderzijde een delftsblauw molen-motiefje. De binnenkant van de beker is wit. De beker is vervaardigd uit porselein en wordt met de hand gemaakt (in Nederland) en dit alles waarborgt de originaliteit en kwaliteit van het product; de bekers is 10 cm hoog. Niet geschikt voor de vaatwasser.
Ook leuk om te geven; verpakt in een fraaie kado verpakking.

Hollandsche Waaren ®
Hollandsche Waaren ® is het label van Anne-Marie Jetten. Alle produkten zijn ontworpen met een knipoog naar Hollandse symbolen en kenmerken. Hollandsche Waaren zijn te koop bij verschillende musea en winkels in Nederland.

In 2003 presenteerde ze de eerste serie Delftsblauwe produkten: een nieuw souvenier met een knipoog naar de bekende beeldtaal van Nederland. De mens blijft in beweging, we brengen onze eigen cultuur mee. Waarom dat niet in een hedendaagse vorm gegoten?
Het is nu een hele serie produkten geworden, gebaseerd op die elementen waar Nederland zo bekend om staat. Maar wel op een eigenwijze manier: om datgene aan te vullen wat aan vernieuwing toe is. Produkten die Holland waard zijn: Hollandsche Waaren."