Werken met Vis

Werken met Vis
Werken met Vis
35.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode9789048816217
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Werken met vis helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland. De recepten zijn eenvoudig.

Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Werken met vis allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.

- Technieken om vis schoon te maken
- Meer dan 90 basisbereidingen
- Duidelijke stap-voor-stap-foto's
- Koude en warme sauzen
- Traditionele visrecepten

EAN code
9789048816217
Auteur
van Olphen, B.
Uitgever
Dutch Media
Druk
dec 2012
Thema
Vis
Editie
Hardcover
Afmeting boek
20 x 28 cm
Aantal pagina's
256