Pascal Jalhay proeft

P. Jalhay

Pascal Jalhay proeft
Pascal Jalhay proeft
25.70 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode9789059563117
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Als we het aan tafel over lekker eten hebben, gaat het al gauw over die zalige stooflapjes van vroeger en de overheerlijke appelmoes die oma altijd maakte. Wie herinnert zich niet de smaak en geur van rodekool met appeltjes, draadjesvlees, kalfssukade, hete bliksem, waterzooi en paling in het groen?

De smaken van weleer zijn het uitgangspunt voor Pascal Jalhay proeft, waarin de gelauwerde meesterchef zo'n 35 oer-Hollandse gerechten samenbracht. Van elk gerecht presenteert hij allereerst de klassieke, eenvoudige uitvoering. Pascal zou echter geen sterrenchef zijn als hij niet van elk recept ook een gastronomische variant zou presenteren, waaraan de gevorderde thuiskok zijn hart kan ophalen. Zo laat hij ons genieten van runderhachee met fondant van aardappel en krokante merg. Een andere topper zijn de beignets van snijbiet en topinamboer met saus van milde mierikswortel. De ruim 70 recepten zijn helder gepresenteerd en stuk voor stuk spectaculair gefotografeerd door Remko Kraaijeveld. De gastronomische verdieping van de receptuur maakt dit een uitzonderlijk boek. Pascal laat zich van zijn beste chefkant zien en toont met dit boek dat zijn gastronomische vuur volop brandt.

EAN code
9789059563117
Auteur
Jalhay, P.
Uitgever
Fontaine
Druk
nov 2009
Thema
Hollands
Editie
Paperback
Afmeting boek
23x23 cm
Aantal pagina's
440