FIRE WIRE Flexibele Grill Spies s/2

set van 2 stuks, rvs

FIRE WIRE Flexibele Grill Spies s/2
FIRE WIRE Flexibele Grill Spies s/2
FIRE WIRE Flexibele Grill Spies s/2
12.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeXW1020
Levertijd: 1 - 3 werkdagen Lage voorraad
Fire Wire® flexibele grill - set van 2

De Fire Wire® flexibele grill spit bestaat uit één flexibel RVS draad met als resultaat één lange barbecue spies, waardoor het grillen en braden van spiesjes, saté, kebabs en sashlicks eenvoudiger wordt dan ooit! Gebrek aan ruimte? Slinger de spies gewoon langs de andere stukjes vlees en vis die al op de barbeque liggen. Doordat het spit flexibel is zijn de producten die u aan de spit gedraaid heeft altijd in contact met het barbecue rooster, zo kunt u de uiteinden dus gewoon over het rooster laten lopen en wordt alles toch gelijkmatig gaar. Bovendien brandt u de handen dan niet bij het omdraaien van deze reuze spies.

Ook bij het voorbereiden en marineren zult u de voordelen van de FireWire grill spies opmerken? De barbecue spit rolt u eenvoudig in de lekkerste marinade op, zo heeft u geen gigantische braadsledes of schalen nodig, een kleine glazen schaal is voldoende. Daarmee is het omdraaien van de spiesen is ook niet meer nodig!

De spies is 100% flexibel door het voedingsveilige RVS en gaat jaren lang mee! U krijgt 2 jaar garantie op de Fire Wire® flexibele grill spies.
- Roestvaststaal
- Set van twee stuks
- Lengte: 75 cm
- Vaatwasser bestendig
- Winnaar: Good Housekeeping VIP Awards