Home     What [not] to eat
What [not] to eat

What [not] to eat


What [not] to eat


2011


€ 19.50

Lage voorraad
Levertijd: 1 - 3 werkdagen



Artikelcode: KT0005

  • Productinformatie
  • Wellicht hebt u ook interesse in onderstaande artikelen?

Elk modeseizoen wordt ons door de goeroes tot en met het kleinste accessoire verteld what (not) to wear. Maar op eetgebied staan wij consumenten behoorlijk in de kou. Waar kunnen we terecht met prangende vragen als: Kan prosecco nog wel in 2011? En hoe zit het met espresso? Of zwarte peper?

What (not) to eat 2011 geeft de antwoorden. Aan de hand van de vijf windrichtingen - noord, oost, zuid, west & hart - biedt Marjan Ippel een hapklaar overzicht van de belangrijkste invloedsferen in ons dagelijkse eten en drinken. Van whats hot & what not. Naast trendrecepten, adressen en foodlingo wijzen second opinions van (inter)nationale eetweters de weg in de huidige eetmodes (en -mores). Food=fashion!

Marjan Ippel is oprichter van Talkin Food® (www.talkinfood.nl), Neerlands enige 100% onafhankelijke website over trends in eten en drinken. Haar columns verschijnen o.a. in delicious., Sante, Heerlijkheid, WINElife en Holland Magazin. Ook becommentarieert ze met enige onregelmaat foodtrends in het RTL Nieuws.