Home     POINT VIRGULE Lasagne bakvorm ECO
POINT VIRGULE Lasagne bakvorm ECO

POINT VIRGULE Lasagne bakvorm ECO


POINT VIRGULE Lasagne bakvorm ECO



€ 15.30

Lage voorraad
Levertijd: 1 - 3 werkdagen



Point-Virgule | Artikelcode: PVB0200

  • Productinformatie

Rechthoekige lasagne bakvorm.

Point-Virgule heeft in samenwerking met Piet Huysentruyt een nieuwe generatie bakvormen op de markt gebracht. Wat zo speciaal is aan deze bakvormen is dat ze vervaardigd zijn uit een hoogtechnologische kunstof: polymeer.

Dankzij dit polymeer zijn de Piet Huysentruyt Bakvormen 3x lichter dan metalen bakvormen, en bovendien roesten ze niet waardoor ze veel hygiënischer zijn. Je hoeft de nieuwe bakvormen ook niet meer in te smeren met vetstoffen want het polymeer bezit uitstekende anti-kleefeigenschappen. Dit materiaal wordt ook in de professionele keukens gebruikt.
We zetten nog gauw even de voordelen van de Piet Huysentruyt Bakvormen op een rijtje:
  • geschikt voor diepvries, oven en magnetron
  • vaatwasbestendig
  • roest niet
  • zeer hygiënisch
  • nauwelijks of geen vetstof nodig
  • kunststof waarop vet geen vat heeft
  • onvervormbaar
  • onbreekbaar
  • 3x lichter dan een metalen vorm
  • energiebesparend
  • recycleerbaar
  • zeer lange levensduur
  • geen uitstoot van toxische dampen bij oververhitting
  • duurzame en hoge krasbestendigheid
  • 0% PTFE & 0% PFOA
  • milieuvriendelijke productie: verminderde CO2 uitlaat tijdens het productie- en applicatieproces

Afmeting: 135x240x60mm (800gr).

RECEPT van Piet Huysentruyt: Lasagne met kaas, spinazie en ham Ingrediënten: 1 kg spinazie - knoflook - 100 g margarine of boter - 100 gr bloem - 9 dl melk - 200 g gemalen kaas - wat citroen/limoen - nootmuskaat - 8 lasagnevellen - 8 plakken gekookte ham Was de spinazie en hak de knoflook. Stoof dit samen in de boter. Maak een bechamelsaus met 100g boter , de bloem en de melk. Voeg de helft van de gemalen kaas toe bij de saus en breng op smaak met citroen en nootmuskaat. Doe in de ovenschotel een laagje spinazie, bedek dan met lasagnevellen, enkele plakken ham, weer enkele lasagnevellen, en een laagje bechamelsaus. Wissel verder af en eindig met de bechamelsaus. Bestrooi met de rest van de kaas en plaats in een oven van 180°C gedurende 30 minuten. Voor meer recepten, zie ook www.kookeiland.be!