Home     EVA SOLO Gravity pan 2L - grey
EVA SOLO Gravity pan 2L - grey

EVA SOLO Gravity pan 2L - grey


EVA SOLO Gravity pan 2L - grey€ 99.00

Lage voorraad
Levertijd: 1 - 3 werkdagenEVA SOLO | Artikelcode: 256820

  • Productinformatie
  • Wellicht hebt u ook interesse in onderstaande artikelen?

Een goede pan in de keuken is van essentieel belang. Deze handige pan van Eva Solo is onderdeel van de Gravity serie.
De serie bestaat uit drie pannen in verschillende maten met daarbij een sauteerpan en een koekenpan. Het geborstelde RVS en de siliconen deksel geven de pan een moderne uitstraling.

De bodem van de pan bestaat uit twee lagen van RVS en aluminium. Dit zorgt voor gelijkmatige verdeling van de warmte, waardoor er geen overhittingspunten ontstaan. Daarnaast zorgt dit materiaal ervoor dat de pan gemakkelijk schoon te maken is. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Het deksel kan rechtopstaand rusten op de rand van de pan. Hierdoor voorkomt u dat saus en water op het aanrecht of het gasfornuis druipen. Het deksel is gemaakt van siliconen en glas. Hierdoor kunt u het voedsel bekijken, zonder het deksel van de pan te moeten tillen. Dankzij het siliconen materiaal rammelt het deksel niet op de pan. Het deksel is voorzien van een ingebouwde stoomuitlaat, een schenktuit en een geïntegreerd vergiet. Hierdoor wordt het veel makkelijker om voedsel af te gieten. Als laatste worden de handvatten van de pan niet heet. Dit maakt de pan ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.
Bovendien kunnen de pan en het deksel gewoon in de vaatwasser.

Diameter:        16 cm
Inhoud:                2 liter
Materiaal:        RVS en silicone
Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.
Vaatwasserbestendig.