Home     8PANDAS Bamboe Ontbijt/Diner Set Natural
8PANDAS Bamboe Ontbijt/Diner Set Natural

8PANDAS Bamboe Ontbijt/Diner Set Natural


8PANDAS Bamboe Ontbijt/Diner Set Natural


12-delig


€ 39.95

Lage voorraad
Levertijd: 1 - 3 werkdagen8PANDAS | Artikelcode: BA2005

  • Productinformatie
  • Wellicht hebt u ook interesse in onderstaande artikelen?

Puur Design om op te eten !

Minimaal design, maximale duurzaamheid; het 8pandas bamboeservies zorgt ervoor dat bewust eten ook in stijl kan.
Designer Pino vertaalde het multifunctionele karakter van bamboe naar het 8pandas concept.

De 8Pandas Ontbijt/Diner Set  is een12-delig design servies, gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen (bamboe, rijstvezel, natuurlijke kleurstoffen). Het bamboevezel en de rijstkorrelhulzen worden vermalen tot een poeder. Daarna wordt er een natuurlijk pigment en bindmiddel aan toegevoegd. Het geheel wordt verwarmd en in een mal gegoten. Met een keihard en vaatwasserbestendig, maar wel volledig afbreekbaar eindresultaat tot gevolg.
Zo worden er met 6 items 10 gebruiksfuncties verkregen en is alles vaatwasmachine bestendig. Alle items voldoen aan de Amerikaanse FDA eisen.

Deze 12 delige Ontbijt/Diner Set bestaat uit 2 stuks elk van: een groot en klein bord, een (yoghurt)schaal, een grote beker en capuccino kop met schotel. Door het slimme design past het kleine bord zowel onder als op het schaalje, waardoor bijv. miesoep warm blijft of de inhoud kan worden afgedekt zonder plastic folie te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de schotel en de beker of cappuccino kop. De 12-delige ontbijt set is verpakt in een handige “take-away” box van gerecycled karton en daarmee ook aantrekkelijk om cadeau te geven.

100% afbreekbaar
Als het sterk genoeg is als vloer, betonbewapening en als steiger, moet het krachtig genoeg zijn om van te eten en uit te drinken. Net zoals bamboe zelf is 8pandas even efficiënt als duurzaam. Omdat bamboe uit zichzelf al zo sterk is, leidt dit tot een oersterk, keihard eindproduct, dat evenwel voor de volle honderd  procent afbreekbaar is: als je een product van 8Pandas in de grond stopt en de natuur haar werk laat doen, is het binnen een jaar verdwenen. Opgegaan in moeder aarde. Tot slot is bamboe (niet onbelangrijk) een van de snelst groeiende plant ter wereld. Sommige soorten kunnen een meter per dag groeien. Hiermee is deze plant zeer eenvoudig te kweken.

100% gebruiksvriendelijk
Efficiënt gebruik van materialen, maar ook van functie en vorm. Het gebaksbordje wordt een schoteltje voor onder de cappuccino of om de soep in de kom warm te houden. En het dekseltje van de drinkbeker niet alleen ook een onderzetter maar kan ook worden gebruikt om je theezakje op te leggen. En na gebruik kan alles gewoon in de (A++) afwasmachine.

100% Eco chic
8pandas kreeg voor de combinatie van duurzaamheid, efficiëntie en design de Design Plus Award 2013. De stijlvolle kleuren en minimalistische vormen zorgen samen voor een rustgevend geheel in de Nederlandse keukens.