Home     A4 Do It Yourself 3D Lijst
A4 Do It Yourself 3D Lijst

A4 Do It Yourself 3D Lijst


A4 Do It Yourself 3D Lijst
€ 4.50

Ruim op voorraad
Levertijd: 1 - 3 werkdagenArtikelcode: FRAMEDIY

  • Productinformatie

De Articulate Gallery is een reeks van eenvoudige fotolijstjes exclusief ontworpen voor de presentatie van 2D-en 3D-illustraties van kinderen.

De Articulate Gallery toont hoe eenvoudig het is om de creaties van je dierbaarsten te displayen. Vul de Articulate frames, en toon de geniale kunstwerken die ze gemaakt hebben doorheen alle leeftijden heen. Je zal meteen de harten verwarmen van je allerliefsten. Het ziet er geweldig uit in elke omgeving, de frames maken een echte statement en laten zien hoe trots je bent van de creativiteit van je kind. De frames zijn open van aard wat betekent dat je ook delicate (3D) werken kan gaan waarderen. Deze frames zijn licht van gewicht en kunnen zowel worden opgehangen in de lengte of verticaal.

Deze kartonnen 3D Do It Yourself Frames in A4 formaat zijn gemaakt van gerecycled, biologisch afbreekbaar materiaal.
De wissellijsten kunnen naar hartelust versierd worden met stickers, glitters, verf, kraaltjes, knopen, vilt bloemetjes, enzovoorts (zie bijgaande foto's voor inspiratie).

Samen met een (verwisselbaar) gedichtje en/of foto collage (op A4 formaat) is dit het ideale moederdag- of vaderdagcadeautje !